ОСТАННІ НОВИНИ

У Жовківському районі п’яний водій «дев’ятки» влетів у фіру

Наталя Дуляба

|

У селі Боянець, що на Жовківщині, п’яний водій «дев’ятки» врізався у підводу. Внаслідок зіткнення постраждав 13-річний хлопець. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Аварія сталась у п’ятницю ввечері, 22 січня, орієнтовно о 18:00 год. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ВАЗ-21099, 25-річний місцевий мешканець, в’їхав у гужову підводу, якою керував 39-річний мешканець цього ж села.

Внаслідок зіткнення 13-річного травмованого пасажира підводи забрали в лікарню.

Також поліцейські з’ясували, що водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжке тілесне ушкодження потерпілого) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

«Закликаємо водіїв у жодному разі не сідати за кермо у стані алкогольного сп’яніння. А керманичам підвод нагадуємо, що гужовий віз має бути обладнаний світлоповертачами: спереду білого кольору, ззаду – червоного. Під часу руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості на гужовому транспорті необхідно увімкнути ліхтарі: спереду – білого кольору, ззаду – червоного, що встановлюються з лівого боку воза», – наголошують правоохоронці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *