ОСТАННІ НОВИНИ

Курсанти академії сухопунтних військ вшанували загиблих випускників

Ольга Денисяка

|

Колектив Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного вшанував світлу пам’ять випускників навчального закладу, які поклали свої життя, захищаючи Україну та український народ, соборність нашої держави та свободу кожного українця. Про це Львівському порталу поівдомили у  пресслужбі Академії сухопутних військ.

 

Згодом на Личаківському цвинтарі військовослужбовці Національної академії та Львівського гарнізону спільно з львів’янами, громадою та представниками духовенства міста Лева, взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Соборності України.

Присутні вшанували борців за Незалежність та Єдність України біля меморіалу Української Галицької Армії, могил Держсекретаря військових справ ЗУНР Д. Вітовського, коменданта Січових Стрільців М. Галущинського, керівника і засновника «ПЛАСТу» О. Тисовського, воїна УГА С. Левицького, а також Президента Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича. Продовжились заходи на полі поховань українських воїнів, котрі загинули, захищаючи Україну в ході Антитерористичної операції та Операції Об’єднаних сил на Сході нашої країни.

Проведення урочистих заходів забезпечили військовослужбовці роти почесної варти та військового оркестру Національної академії сухопутних військ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *