ОСТАННІ НОВИНИ

Шоумен Скічко очолить Черкаську ОДА

Ольга Денисяка

|

Колишній шоумен та ведучий Олександр Скічко стане очільником Черкаської обласної державної адміністрації. Відповідне призначення підтримали урядовці під час засідання Кабінету Міністрів 20 січня, повідомляє Львівський портал.

 

Після погодження Кабміном указ про його призначення має розглянути президент Володимир Зеленський.

Кабмін заслухав Скічка на співбесіді для призначення на посаду. Він сказав, що народився і виріс на Черкащині і «розуміється на проблемах області».

 

«Вільно володію англійською, півтора роки тому був обраний народним депутатом. Окрім того, що регіон для мене є рідним, є близьким, бо я багато працював на окрузі, грунтовно розуміюся на проблемах області», – цитує Скічка L.B.ua.  

Завданнями бачить боротьбу з пандемією, підготовку до вакцинації, проведення роз’яснювальної роботи щодо вакцинації, продовження «Великого будівництва». Пріорітетом бачить завершення реформи адміністративно-територіального устрою, розвиток туристичного потенціалу.

Зазначимо, що до того, як Скічко офіційно оголосив, що балотуватиметься до Верховної Ради від партії «Слуга народу», жодного стосунку до політики не мав.

Нагадаємо, що 30 грудня президент України Володимир Зеленський звільнив голову Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Сергійчука. Тимчасове виконання обов’зків покладене на Віктора Гусака, який був заступником голови Черкаської ОДА.

Що відомо про Олександра Скічка?

Олександр Скічко народився 28 квітня 1991 року у Черкасах. Закінчив факультет міжнародної економіки Київського економічного університету. Він потрапив на телебачення у 15 років. Однак змінив економічний фах на професію ведучого значно пізніше.

У 2012 – 2013 роках став ведучим щоденного прямого ефірного ранкового шоу «Підйом» на «Новому каналі». У 2017 році вів Першу національну кінопремію «Золота дзиґа» та «Євробачення», яке відбувалось у Києві.

У 2019 році його обрали народним депутатом за 197 округом у Черкаській області. Є членом комітету з питань транспорту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *