ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовицю Львівської міськради затримали на хабарі (оновлено)

Ольга Денисяка

|

Керівницю Львівського комунального підприємства «Архітектурно-будівельний нагляд» затримали під час одержання 500 доларів хабара. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської мерії та обласної прокуратури.

 

На час проведення розслідування керівницю ЛКП «Архітектурно-будівельний нагляд» відсторонили від роботи.

3азначимо, що керівником цього комунального підприємства є Юзич Наталія Григорівна. Вона працює там ще з 2000 року.

 

У прокуратурі повідомили, що жінку затримали «на гарячому» після передачі їй 500 доларів США.

«53-річна директорка одного з комунальних підприємств Львова організувала схему безперешкодного узаконення самовільно реконструйованих об`єктів нерухомості, розташованих в центральній частині міста», – йдеться в повідомленні прокуратури.

Наразі вирішується питання про повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, скерування до суду клопотання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. Досудове розслідування триває. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Зазначимо, що у щорічній декларації вона вказала, що за 2019 рік на посаді директора ЛКП «Архітектурно-будівельний нагляд» отримала 128 776 гривень зарплати. Того ж року посадовиця заробила 815 700 гривень на продажі нерухомості.

Із нерухомості в неї є дві земельні ділянки, будинок, дача та гараж. Готівкою тримає 350 000 тисяч гривень та 18 000 доларів США.

Їздить Наталія Юзич на двох автомобілях: Toyota Land Cruiser Prado 2013 року випуску, який вона купила за 600 тисяч гривень, та Mitsubishi Outlander 2006 року, що обійшовся їй у 150 тисяч гривень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *