ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині порахували «тверезі» села

Юлія Осим

|

Більше десятка сіл нарахували у Львівській області, до місцевих бюджетів яких минулого року не надійшло жодних коштів акцизного податку на роздрібну торгівлю алкоголем і тютюном. Лідирує у рейтингу «тверезості» є Турківщина. Про це Львівському порталу повідомили в департаменті фінансів ЛОДА.

 

Офіційно алкоголь не споживають у Тучапах Городоцького району, у Бистриці Гірській та Смільній Дрогобицького району. Та найбільше населених пунктів виявили у Турківському районі – Боберка, Верхнє Гусне, Верхня Яблунька, Комарники, Красне, Присліп, Риків, Хащів та Шум’яч.

Окрім того, на території Жуківської с/р Золочівського району, Соколянської с/р Мостиського району, Миколаївської с/р Радехівського району, Опорецької с/р та Сможівської с/р Сколівського району, Головської с/р Турківського району акцизного податку надійшло менше 2 гривень на одного жителя.

 

«Новообраним головам територіальних громад, а також податковим та правоохоронним органам варто було б звернути увагу на нелегальну торгівлю алкоголем та тютюном, наявність ліцензій на неї та декларування акцизного податку суб’єктами господарювання», – наголосили у департаменті фінансів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *