ОСТАННІ НОВИНИ

«Сколівські Бескиди» можна відвідати онлайн

Вероніка Рой

|

Міндовкілля та Google Україна створили віртуальний туристичний маршрут Національного природного парку «Сколівські Бескиди». Відтак тепер кожен має змогу відвідати природний парк у режимі онлайн. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

Кожен охочий може здійснити онлайн-подорож та побачити такі об’єкти як: Крушельницьке лісництвоМертве озеро та Палац Гредлів.

«Оцифровані національні парки – це крок для промоції захоплюючих українських краєвидів та заохочення туристів відвідати цю місцевість», – підкреслив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник.

Зазначимо, Національний природний парк «Сколівські Бескиди» завершив проєкт впорядкування мереж із 19 екологічних стежок та туристичних маршрутів для активного туризму, зокрема пішохідних і велосипедних. Загальна протяжність усіх шляхів – 146 км, кожен тривалістю походу від 1 до 6 годин.

На кожному зі шляхів встановлені початкові, проміжні й кінцеві інформаційні стенди, проведено ознакування зі знаками напрямку та орієнтування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *