ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин-наркоторговець закупив амфетамін за біткоїни

Наталя Дуляба

|

25-річний львів’янин за біткоїни купив більше 8 г амфетаміну, аби в подальшому його перепродавати. Але посилку, яку він мав отримати поштою, перехопили правоохоронці. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Встановлено, що 25-річний львів’янин намагався незаконно придбати 8,3 г амфетаміну для продажу, для чого перерахував наразі невстановленим особам кошти в електронній валюті «Bitcoin BTC». Отримати товар він мав поштою, однак посилку перехопили і вилучили правоохоронці.

Під час обшуку за місцем проживання фігуранта вилучили засоби для зважування та фасування наркотичних засобів, патрони різного калібру, тротилову шашку й пластичну вибухову речовину.

Молодику оголосили підозру за фактами закінченого замаху на придбання з метою збуту психотропних речовин у великому розмірі та зберігання бойових припасів і вибухових речовин без передбаченого законом дозволу (ч.2 ст.15 – ч.2 ст.307, ч.1 ст.263 ККУ).

Максимальне покарання, яке загрожує чоловікові,  – до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підозрюваному суд обрав найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою.

Наразі триває досудове розслідування, поліцейські встановлюють причетність інших осіб до розповсюдження наркотиків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *