ОСТАННІ НОВИНИ

Українські біатлоністи здобули першу медаль у сезоні

Андрій Котенський

|

Збірна України здобула першу медаль із біатлону в цьому сезоні. Нагороду здобула естафетна четвірка чоловіків під час першого етапу кубку IBU, що проходив у німецькому Арбері, передає кореспондент Львівського порталу.

 

На першому етапі гонки українську четвірку представляв Руслан Бригадир. Обмежившись одним додатковим патроном при стрільбі стоячи Руслан завершив свій етап на 8-мі місці із 36 секундним відставанням від лідера.

Андрій Доценко допустив одну хибу при стрільбі лежачи та зумів вивести команду на п’яту позицію із 38 секундним відставанням від збірної Росії.

 

На третьому етапі честь синьо-жовтих захищав Тарас Лесюк, а лідерство захопила збірна Німеччини. Лесюк був змушений використовувати по одному додатковому патрону на кожній стрільбі, і в підсумку завершив свій етап шостим із 56 секундним відставанням.

Аби зачепитися за медаль Богдану Цимбалу необхідно було відіграти 49 секунд і йому це вдалося. Після ідеальної стрільби лежачи, Україна вийшла на п’яте місце. Вирішальним у гонці стало остання стрільба стоячи, де Цимбал закрив усі мішені з семи патронів, і вирушив на заключне коло дистанції третім. По ходу фінішного кола українці зуміли наздогнати й обійти збірну Франції та в підсумку фінішувати другими.

У підсумку ТОП-5 команд фінішували так:

  1. Німеччина
  2. Україна
  3. Франція
  4. Норвегія
  5. Швеція

….

  1. Японія

До слова, жіноча естафетна команда України в Арбері фінішували на четвертому місці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: biathlon.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *