ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили ще один тренувальний майданчик для собак

Ольга Денисяка

|

ЛКП «Лев» облаштувало тренувально-вигульний майданчик для вигулу собак у парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Новий майданчик розділений на дві секції: для малих та великих порід. Це потрібно для того, аби собаки не конфліктували та не травмувались.

«Також майданчики обладнані станціями для прибирання, в яких постійно є пакетики, які можна використовувати аби прибирати фекалії. Це потрібно для того, щоб виховувати у людей відповідальність за своїх улюбленців. Майданчики доступні для мешканців цілодобово», – розповів в.о. директора ЛКП «Лев» Андрій Пінчук.

Так, майданчик загальною площею майже 2000 м2 умовно поділений на дві зони — для собак великих та малих порід, обладнаний тренажерами для навчання та ігор чотирилапих. При цьому обладнання в секції для малих порід адаптоване за розмірами. Майданчик освітлюється, що дозволяє здійснювати прогулянки в будь-яку пору року.

Зазначимо, що перший тренувально-вигульний майданчик для вигулу тварин  відкрили на вул. Промисловій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *