Під час обстрілів на Донбасі загинув український військовий

Наталя Дуляба

|

Протягом понеділка, 11 січня, окупанти десять разів порушували режим «тиші» на Донбасі. Внаслідок ворожих обстрілів загинув український захисник. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

11 січня російські найманці десять разів порушували режим припинення вогню на Донбасі. Всі обстріли вони здійснювали в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» поблизу Пісків, Авдіївки, Павлополя та Водяного.

Противник застосовував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Поблизу Донецька «працював» снайпер. На обстріли окупантів українські воїни декілька разів відкривали вогонь у відповідь.

Внаслідок ворожих обстрілів загинув один український військовослужбовець. Більше деталей про обставини та особу загиблого у штабі ООС не надають.

Також неподалік Красногорівки 11 січня наші захисники виявили проліт ворожого квадрокоптера, який перетнув лінію розмежування. Наші військові збили безпілотник.

Про факти порушення режиму «тиші» повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону СЦКК.

Від початку доби 12 січня противник вже вдвічі відкривав вогонь на Донбасі. Втрат серед наших захисників немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *