ОСТАННІ НОВИНИ

27-річний львів’янин вкусив патрульного під час затримання

Вероніка Рой

|

У суботу, 9 січня, під час затримання 27-річний мешканець Львова вкусив патрульного. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Львівській області.

 

Так, близько 11-ї години патрульних викликали на вулицю Китайську. Заявницею була мати 27-річного чоловіка. З її слів, вона знайшла у сина наркотичні речовини.

«Коли екіпаж приїхав на місце події, то побачив у кімнаті чоловіка безлад. Згорток з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження забрала його мама зі столу», – розповідають патрульні.

Львів’янина повідомили, що на місце події викличуть слідчих для вилучення цієї речовини. Раптом чоловік почав агресивно поводитися, погрожувати поліцейським фізичною розправою та нецензурно висловлюватися. Він намагався напасти на поліцейських.

Під час затримання порушник чинив активний опір, відбивався ногами, руками та головою. В один момент, затриманий вкусив патрульного за м’яз на нозі. У патрульного медики діагностували забій ноги та кусану рану стегна.

Чоловіка доставили у Личаківській відділ поліції. Йому загрожує відповідальність за ч.2 ст.345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) ККУ. Карається обмеженням волі на термін до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *