ОСТАННІ НОВИНИ

На Різдво окупанти вісім разів порушували режим «тиші» на Донбасі

Наталя Дуляба

|

Протягом минулої доби, 7 січня, окупанти вісім разів порушували режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілів ніхто з українських воїнів не постраждав. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

 

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь неподалік Луганського, Хутору Вільного та Попасної.

Вогневу активність російсько-окупаційних військ було помічено і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Тут ворог обстрілював наших захисників поруч із Водяним, Авдіївкою та Гранітним.

На Різдво противник відкривав вогонь по українських позиціях зі станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На обстріли збройних формувань Російської Федерації українські захисники відкривали вогонь у відповідь. Серед наших воїнів втрат немає.

Про факти порушення режиму «тиші» повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Від початку доби 8 січня окупанти вже чотири рази відкривали вогонь на Донбасі.Так, на Приазов’ї противник відкривав вогонь, а також поблизу Водяного. Втрат серед українських воїнів немає.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *