ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін дозволив продавати побутову хімію під час локдауну

Вероніка Рой

|

Кабінет міністрів на позачерговому засіданні 5 січня конкретизував список товарів, дозволених до продажу під час локдауну в Україні і додав туди побутову хімію та пресу. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан, передає УП.

 

«На позачерговому засіданні Кабміну сьогодні рішень щодо нових дат локдауну не приймалося. За ініціативи голови МОЗ Максима Степанова було конкретизовано перелік товарів, які можуть підпадати під заборону продажу на час локдауну… Було добавлено можливість продажу побутової хімії і друкованої преси. Ці зміни МОЗ сьогодні додав до списку товарів, які можна придбати», – зазначив представник Кабміну у Верховній Раді.

За словами Мокана, МОЗ ще озвучить перелік дозволів та заборон перед локдауном.

Зауважимо, нещодавно з’явилася інформація, що з 8 до 24 січня 2021 року під час жорсткого карантину в Україні буде заборонено продавати побутову хімію, одяг, пресу, дитячі товари для навчання та ще низку товарів повсякденного вжитку. В Американській торговельній палаті вважають це порушенням прав споживачів.

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що інформація про заборону продажу деяких непродовольчих товарів під час карантину не відповідає дійсності.

Нагадаємо, з 8 по 24 січня Україна піде на повний локдаун. Всі деталі – за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *