ОСТАННІ НОВИНИ

У Стебнику чоловік «замінував» будинок, аби налякати брата

Вероніка Рой

|

У місті Стебник 43-річний чоловік повідомив поліції про замінування будинку, аби налякати молодшого брата, з яким посварився. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

4 січня близько 15 год. до поліції надійшло повідомлення від мешканця Стебника про те, що його молодший брат погрожує підірвати будинок. Правоохоронці обстежили приміщення будинку та прилеглу територію. Вибухонебезпечних чи підозрілих предметів виявлено не було.

Згодом поліція встановила, що між 43-річним заявником та його молодшим братом виник конфлікт. У результаті сварки 37-річний місцевий мешканець вигнав родича з хати. Щоб налякати його, старший брат зателефонував до поліції та надав завідомо неправдиву інформацію про замінування.

Стосовно обох братів складено адміністративні протоколи: відносно старшого брата – за ст.183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб), відносно молодшого – за ст.173-2 (Вчинення домашнього насильства) Кодексу України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *