ОСТАННІ НОВИНИ

Для вчительки з Новояворівська терміново збирають кошти на лікування

Ольга Денисяка

|

Для порятунку життя вчительки біології школи №1 із Новояворівська Олени Харламової необхідно зібрати 70 тисяч євро. Майже рік тому жінці поставили діагноз – рак яєчників. Про це повідомляють у Facebook-спільноті «Рожеві крила», створеній для збору коштів на порятунок вчительки.

 

Лікування в Україні не давало шансів на життя. Рятувати педагога взялись в Німеччині. Олена Харламова вже у клініці Гамбурга пройшла обстеження, дві хіміотерапії та операцію.

Вчителька Новояворівської школи Ірина Кушнір розповіла Львівському порталу, що  багато благодійних фондів відмовлялись братись за збір коштів, проте завдяки активності учнів та випускників вже вдалось зібрати 80 тисяч євро.

 

«Через вік Олени Харламової нам відмовили усі благодійні фонди. У неї нема сім’ї. Її сім’я – це школа та учні. Ми зібрали кошти на операцію за чотири дні після того, як попросили про допомогу у соцмережах. Це свідчить про те, що її авторитет серед учнів, випускників та батьків є дуже великим», – каже вчителька.

Для збору коштів задля порятунку життя Олени Харламової учні та вчителі неодноразово організували масштабні акції, завдяки яким вдалось зібрати гроші на першу частину лікування. 1 січня благодійники, учні, вчителі та випускники школи, а також творчі колективи Новояворівська провели новорічно-різдвяний концерт та благодійний ярмарок.

«Учні 9 класу, де Олена Олегівна є класним керівником, записали зворушливе відео-звернення, яке допомогло зібрати  12 тисяч євро. Саме популярність та любов учнів спонукала БФ «Місто добрих людей», перерахувати  500 тисяч гривень. Також усі церкви, магазини міста погодились організувати збір пожертвувань», – каже Ірина Кушнір.

За її ловами, наразі сума пожертвувань становить близько 80 тисяч євро. Для того, щоб врятувати життя Олени Харламової, потрібно зібрати ще 70 тисяч євро.

Номери рахунків:

5168 7573 2391 4723 картка Олени Олегівни Харламової

5167 9855 6235 7905 Харламова Антоніна Олегівна/ Приват банк

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *