ОСТАННІ НОВИНИ

В ДТП на Стрийщині загинув 20-річний хлопець

Вероніка Рой

|

У середу вночі, 30 грудня, у Стрийському районі зіткнулися два автомобілі: Volkswagen Touran та Skoda Octavia A7. В результаті аварії загинув 20-річний водій одного з авто. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

ДТП сталася о 00:03 на трасі Київ-Чоп в селі Угерсько Стрийського району. За даними рятувальників, зіткнулися два автомобілі: Volkswagen Touran та Skoda Octavia A7.

Внаслідок ДТП загинув 20-річний водій автомобіля Skoda Octavia A7. Також травми отримав 39-річний водій автомобіля Volkswagen Touran та 20-річний пасажир автомобіля Skoda Octavia A7. Постраждалих із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Стрийську центральну районну лікарню.

Рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання здійснювали деблокуванню потерпілого пасажира з автомобіля Skoda Octavia A7 та відключення акумуляторних батарей в автомобілях.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *