ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали іноземця із 64 пакетиками наркотиків

|

У Львові поліцейські затримали 36-річного іноземця, якого підозрюють у розповсюдженні наркотиків. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

28 грудня близько 20.00 год.  поліцейські на вулиці Єрошенка у Львові виявили чоловіка, який, побачивши правоохоронців, почав помітно нервувати та різко змінив напрям руху. Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього згортки з порошкоподібними речовинами, зовні схожими на наркотичні. На місце події слідчо-оперативну групу територіального відділу поліції.

Правоохоронці встановили особу зловмисника – 36-річного іноземця, який проживає у Львові. У нього було вилучено 64 поліетиленові пакетики з порошкоподібною речовиною. Вилучену речовину, зовні схожу на наркотичну, скеровано на експертизу.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.  Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *