ОСТАННІ НОВИНИ

На Жовківщині у ДТП з автобусом і вантажівкою загинув 30-річний чоловік

Ольга Денисяка

|

Ввечері 28 грудня у селі Боянець Жовківського району Львівщини зіткнулись легковик, вантажівка та автобус. Внаслідок аварії загинув 30-річний водій легкового автомобіля Ford,. Про це Львівському порталу повідомили у головному управлінні ДСНС Львівщини.

 

Так, 28 грудня близько 20:00 год. в селі Боянець Жовківського району зіткнулись легковий автомобіль Ford, автобус «Еталон» та вантажівка «Урал 4320».

Внаслідок ДТП загинув 30-річний водій автомобіля Ford. Рятувальники за допомогою гідравлічних інструментів та засобів для видалення скла деблокували тіло загиблого з легкового автомобіля.

 

Також внаслідок інциденту отримав травми 20-річний пасажир автобуса. Його з травмами середнього ступеня важкості госпіталізували у Червоноградську міську лікарню.

Загалом на момент зіткнення в автобусі перебувало 8 пасажирів та водій. Причини та обставини ДТП з’ясовують правоохоронні органи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *