ОСТАННІ НОВИНИ

Вифлеємський вогонь засяяв в Академії сухопутних військ

Наталя Дуляба

|

Пластуни передали курсантам Національної академії сухопутних військ Вифлеємський вогонь миру. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі військового вишу.

 

Вифлеємський вогонь миру засяяв і в львівській Академії сухопутних військ. Вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа, пластуни передали колективу вишу.

Зауважимо, що Вифлеємський вогонь миру символізує тепло, мир, злагоду і сподівання. Щороку Україною його поширюють пластуни. Вогонь передають від міста до міста та заносять у церкви, державні установи, школи, сиротинці та лікарні, а з початком українсько-російської війни – й українським захисникам.

«Уже сьогодні християни західного обряду святкують Різдво Христове, а рівно за два тижні святкуватимуть і східного. Вірю, що, долаючи кордони, цей різдвяний символ тісно єднатиме в часі Різдва Христового всіх християн, усіх українців, усе людство. Нехай Вифлеємський вогонь миру принесе всім нам мир, радість та надію», − зазначив очільник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *