ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині звершують ремонт дороги між Городком та Крижовою

Вероніка Рой

|

На Львівщині завершують ремонтні роботи на автомобільній дорозі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка на ділянці між Городком та Крижовою. Про це Львівському порталу повідомили у Службі автомобільних доріг Львівщини.

 

На сьогодні дорога вже повністю відремонтована, нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено дорожні знаки та сигнальні пластикові стовпчики. Залишилося облаштувати бар’єрне огородження та турнікети.

Крім цього, дорожники проводять ремонт на кільцевій транспортній розв’язці на пересіченні доріг Н-13 Львів – Самбір – Ужгород та Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Тут дорожники облаштовують тротуари та замощують внутрішню площу кільця. Попереду роботи з освітлення транспортної розв’язки.

Ремонтувати дорожу між Городком та Крижовою розпочали у 2019 році. В рамках ремонту дорожники розширили проїзну частину, влаштували водовідведення, конструктивні шари асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім укріпленням основи та тротуари в межах населених пунктів. Ремонт 7 км дороги здійснюють за 175 млн грн. Роботи виконує підрядна організація Автомагістраль-Південь.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Служба автомобільних доріг

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *