ОСТАННІ НОВИНИ

28 рятувальників гасили пожежу у будівлі видавництва «Вільна Україна»

Вероніка Рой

|

У вівторок, 22 грудня, у Львові на вул. Володимира Великого, 2 у будівлі видавництва «Вільна Україна». Під гасіння пожежі рятувальники вивели двох працівниць одного з офісу, які не могли вибратися з приміщення через сильний дим. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Пожежа виникла на другому поверсі в одному з приміщень будівлі видавництва «Вільна Україна» о 11 год. Рятувальники вивели з верхніх поверхів на вулицю 15 осіб.

Також на 6 поверсі в одному з офісів рятувальники виявили двох працівниць віком 31 та 23 роки.  Жінки не змогли покинути приміщення, бо сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами згорання. Одну з працівниць надзвичайники вивели на свіже повітря за допомогою рятувального пристрою. Іншу – спустили за допомогою колінчастого автопідіймача. Після огляду лікарів жінки від подальшої медичної допомоги відмовилися.

О 11:23 вогнеборці локалізували пожежу у будівлі та о 11:30 ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено побутові речі, телевізор «Електрон», пошкоджено два вікна.

До ліквідації пожежі залучили 28 рятувальників та 5 одиниць спецтехніки. Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюються.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Фото та відео: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *