Санкар зі Львова став срібним призером Кубка націй

Наталя Дуляба

|

25-річний санкар зі Львова Антон Дукач виборов срібну медаль на четвертому етапі Кубка націй 2020-2021. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту ЛОДА.

 

Виступаючи на четвертому етапі Кубка націй з санного спорту 2020-2021 у складі національної збірної львів’янин Антон Дукач здобув «срібло».

Спортсмен став другим в одномісних санках серед чоловіків, лише на одну соту секунди відставши від росіянина Алєксандра Горбацевіча.

Із таким результатом Антон Дукач кваліфікувався на етап Кубка світу, який проходив згодом, 19-20 грудня, теж у німецькому місті Вінтерберг. На цих змаганнях санкар зі Львова став 20-м.

Зазначимо, що 25-річний Антон Дукач – один із провідних санкарів України, член національної збірної з санного спорту. У 2012 році на Перших зимових юнацьких Олімпійських Іграх посів четверте місце у змаганнях одномісних чоловічих саней. Також брав участь у зимових Олімпійських Іграх-2018 у Пхьончхані (Південна Корея).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *