ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п’яний 19-річний водій на «Фольксвагені» впав у річку

Наталя Дуляба

|

В ніч на понеділок, 21 грудня, у селі В’язова Жовківського району нетверезий водій на «Фольксвагені» злетів із моста в річку. Чоловіка і його пасажира врятували патрульні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

ДТП сталась близько опівночі в понеділок, 21 грудня. Патрульні помітили, як автомобіль «Фольксваген Кадді», рухаючись із великою швидкістю, злетів з моста у річку.

Одну пасажирку викинуло з автомобіля, а в салоні легковика, який почав занурюватися під воду, залишилися водій та ще один пасажир.

«Не гаючи часу, сержанти поліції Андрій Босий та Андрій Марушко стрибнули у воду та кинулися на допомогу. Один із них розбив вікно автомобіля, через яке витягнули непритомного водія, що міг захлинутися будь-якої миті. Також поліцейські допомогли вибратися з тонучого автомобіля пасажиру», – йдеться у повідомленні.

До приїзду «швидкої» потерпілим надали першу допомогу. Водія,19-річного місцевого мешканця, та 16-річну дівчину, яку викинуло з машини, з травмами доправили в лікарню. Другий пасажир, 28-річний місцевийжитель, від медичної допомоги відмовився.

Також правоохоронці встановили, що 19-річний водій «Фольксвагена», який не впорався з керуванням, під час скоєння ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його притягнули до адміністративної відповідальності.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *