ОСТАННІ НОВИНИ

Мюзикл «В.о. святого Миколая» виходить у прокат

Андрій Котенський

|

У Львові відбудеться благодійний допрем’єрний показ першого у Львові дитячого повнометражного музичного фільму «В.о. святого Миколая». Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Фільм – мюзикл «В.о. святого Миколая» – музичний сімейний фільм режисерів Богдана Кривеня та Галини Лишак, який розповідає про непрості стосунки батька та його невгамовної доньки, які напередодні свята Миколая потрапляють в одну несподівану історію.

Стрічка містить 11 авторських музичних композицій.

«У фільмі ми розповідаємо про українські традиції, про наше галицьке свято Миколая (без Санта Клауса та Діда Мороза), про зимову львівську казку. Мета нашого проєкту – зробити це в стильній обробці, з модною музикою та на сучасних локаціях. Даний фільм – виключно львівського виробництва. Адже знімальна команда, актори, композитори, локації; усі є львів’янами, які хочуть презентувати достойний рівень українського кіно у своєму місті», – йдеться у повідомленні.

Допрем’єрний показ фільму відбудеться 24 грудня, у кінотеатрі «Планета Кіно», що у ТРЦ «Форум Львів» (вул. Під Дубом, 7б).

Усі кошти виручені з допрем‘єрних показів будуть передані Львівському обласному неонатальному центру на підтримку проекту «Банк грудного молока». Після цього мюзикил вийде у широкий прокат.

Покази будуть відбуватись із дотриманням усіх карантинних норм. Вхід лише у захисних масках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *