ОСТАННІ НОВИНИ

Папа Франциск перед Різдвом закликає допомогти нужденним

Вероніка Рой

|

Під час недільної проповіді 20 грудня Папа Римський Франциск нарікає, що за підготовкою до святкування Різдва люди забувають про сенс цього величного свята, і закликав допомогти у цей період нужденним. Про це пише Укрінформ із посиланням на Радіо Ватикану.

 

«Замість того, щоб скаржитися в ці важкі часи на те, що нам заважає зробити пандемія, зробімо щось для того, хто має ще менше: не енний подарунок собі та друзям, а для нужденного, про якого ніхто не думає», – закликав глава Святого престолу.

За його словами, потрібно приготувати серце до Різдва, молитися, а не ганятися за покупками, забувши про Ісуса, бо «споживацтво викрало в нас Різдво».

Папа також звернув увагу на те, що пандемія коронавірусу спричинила особливі труднощі для працівників морської галузі, приблизно 400 тисяч яких в усьому світі заблоковані на суднах і не можуть повернутися додому. Він закликав уряди «зробити все можливе для того, щоби вони могли повернутися до своїх рідних».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *