ОСТАННІ НОВИНИ

Пасажирку «вирізали» з авто: на Золочівщині Daewoo Lanos злетів в кювет та перекинувся

Вероніка Рой

|

У суботу вночі, 19 грудня, у Золочівському районі автомобіль Daewoo Lanos з’їхав у кювет та перекинувся. У результаті ДТП постраждала пасажирка, яку рятувальникам довелося «вирізати» з авто за допомогою гідравлічного інструменту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС Львівщини.

 

ДТП сталася о 03:37 год. в селі Ясенівці Золочівського району. Водій на Daewoo Lanos не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. Під час аварії в авто знаходилося двоє людей: 22-річний керманич авто та 16-річна пасажирка.

В результаті аварії дівчина опинилася під автомобілем і самостійно не могла вибратись. Відтак рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту та буксирувального тросу деблокували потерпілу та передали медикам.

16-річну дівчину з травмами середнього ступеню важкості госпіталізовали до Золочівської центральної районної лікарні. До ліквідації події було залучено чотирьох рятувальників та 1 одиниця спецтехніки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *