ОСТАННІ НОВИНИ

Під час автозіткнення на Стрийщині постраждало десятеро людей

Соломія Головіна

|

Неподалік села Конюхів Стрийському районі водій мікроавтобуса під обгону виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з легковиком. Внаслідок цього постраждало десятеро людей. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Аварія сталась 17 грудня близько 22:45 год. на автодорозі «Київ-Чоп».

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мікроавтобуса «Фольксваген», 34-річний житель Чернівців, виконуючи маневр обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Фольксваген Гольф», яким керував 47-річний мешканець Закарпаття.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів, 22-річний пасажир «Гольфа», мешканець Закарпаття, а також семеро пасажирів мікроавтобуса віком 19, 25, 30, 66, 69 років та двоє дітей віком 2,5 та 4 роки – мешканці Івано-Франківської та Чернівецької областей. Усі учасники ДТП були доставлені у лікарню. Медики уточнюють їхні діагнози.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція Львівщини, ДСНС області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *