ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового витратили пів мільйона на промоційні сувеніри

Наталя Дуляба

|

Департамент «Адміністрація міського голови» міськради Львова закупив на пів мільйона гривень різних сувенірів для промоції міста: блокнотів, кепок, дощовиків, футболок, пледів, аксесуарів для одягу та солодощів. Про це повідомляє Львівський портал.

 

Менш ніж за пів грудня Адміністрація міського голови Львова придбала для промоції сувенірну продукцію, забрендовану логотипом міста. Найімовірніше йдеться про сувеніри до Нового року та Різдва.

На закупівлі без використання електронної системи Prozorro загалом витратили трохи більше 500 тисяч грн. За ці гроші у Садового купили блокноти, подарункові коробки, сумки, дощовики, кепки, футболки, аксесуари для одягу, покривала, солодощі.

Також Адміністрація міського голови подбала, вочевидь, про святковий декор, адже придбала ще й гірлянди та конструкцію для якоїсь експозиції.

Всі замовлені товари мерія має отримати до 31 грудня.

Одяг

Мерія замовила 51 бейсболку (кепку) з логотипом міста. Тендер виграв ФОП Великий Остап Васильович, який погодився виготовити продукцію за 9 945 грн, тобто по 195 грн за кепку.

Також Адміністрація міського голови Львова замовила 100 дощовиків з логотипом міста. Їх за 23 200 грн має виготовити ФОП Шегда Дарина Степанівна.

ТзОВ «ҐРІНБОКСБЛУ» має поставити 250 футболок із логотипом міста білого та срібного кольорів. На це із міського бюджету витратили 44 260 грн.

Поліграфія

Для промоції міста у Садового придбали 600 блокнотів з логотипом Львова. Блокноти формату А5 мають 192 сторінки та обкладинку з червоного шкірзамінника. Їх за 126 000 грн має виготовити і поставити ТОВ «Рекламно-видавнича фірма «Поліграф-сервіс».

40 000 брошур-довідників має виготовити ФОП Сокура Т.О. Що саме це за брошури, із закупівлі складно сказати. Відомо, що це має бути довідково-інформаційний матеріал у форматі А4 із двома згинами. Загалом така кількість брошур обійдеться у 20 000 грн, тобто по 50 коп. за одиницю.

Також мерія збирається витратити ще 157 000 грн на друк 700 календарів на 2021 рік. Це мають бути настільні каленлдарі-будиночки офсетного кольорового друку. Наразі закупівля ще не відбулась.

Упакування

Для того, аби запакувати забрендовані сувеніри, в Адміністрації міського голови замовили 80 коробок та 200 сумок із логотипом Львова.

За коробки ТзОВ «Рекламно-видавнича фірма “Поліграф-сервіс”» отримає 15 552 грн, а сумки загальною вартістю 21 000 грн має поставити ФОП Новіцька Наталія Василівна.

Серед сувенірної продукції, яку замовили в мерії для промоції, є й 200 вовняних покривал розміром 140х200 см. Їх купили у ТзОВ «VLADI» – фірми, яка спеціалізується на виробництві такого домашнього текстилю і, до речі, продає свій товар ще й у Росії. На дві сотні коциків у Садового витратили 40 000 грн.

Зразки сувенірної продукції, що затверджені у бренбуці міста

Солодощі

Ще 23 000 грн у міськраді витратили на «подарункову сувенірну продукцію» у ТОВ «Майстерня карамелі». За ці гроші підприємство має надати 1150 пакетиків зі смаколиками по 40 г кожен. Вочевидь, йдеться про цукерки.

Також 133 набори зі смаколиками має поставити й ФОП Фединчук Марія Йосифівна, яка має відповідний кондитерський КВЕД. Ці набори обійшлися місту у 13 300 грн.

Новорічний декор

Крім брендованих сувенірів, Адміністрація міського голови Львова подбала ще й про святкову атмосферу, замовивши в «Епіцентрі» 9 гірлянд за 6008 грн. Також НВП «Адіс» має поставити алюмінієву конструкцію, необхідну для екпозиції. Інших деталей у цій закупівлі немає. Вартість конструкції – 45 670 грн.

***

У ФОП Ляховенко Ірини Михайлівни Адміністрація міського голови Львова замовила 400 штук «подарункової продукції з текстилю». Що саме це за текстильний виріб, з умов закупівлі і навіть опублікованого договору, сказати складно. Відомо лише те, що він повинен мати логотип міста. На такі текстильні подарунки із бюджету пішло 38 900 грн.

У цієї ж фізичної особи-підприємця мерія за 40 000 грн замовила 80 аксесуарів для одягу, тобто по 500 грн за штуку.

Ще однією малозрозумілою закупівлею є придбання у ТзОВ «ҐРІНБОКСБЛУ» 400 штук сувенірної продукції з силікону. Кожен виріб також повинен містити логотип міста. На це витратили 33 910 грн.

Нагадаємо, що подібні сувеніри Львівська міська рада купує відповідно до міської програми промоції міста. Кошти на її реалізацію закладають у бюджеті.

Раніше мерія передбачила виготовлення таких брендованих логотипом Львова сувенірів: чашок, листівок, парасольок, термогорнят, пакетів, футболок, кепок та світшотів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *