ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримано організовану групу «закладчиків» наркотиків

Андрій Котенський

|

Правоохоронці викрили схему збуту наркотиків у вигляді закладок у Львові, пропагування якої відбувалося також через Telegram-канали. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Встановлено, що четверо осіб з Одеської, Херсонської, Миколаївської, Донецької та Львівської областей (троє чоловіків віком від 22 до 24 років та 18-річна дівчина) та 21-річний житель Одеси реалізовували наркотичні та психотропні речовини у Львові шляхом закладання, а кошти покупці перераховували на електронні гаманці або банківські картки.

У ході обшуків за місцем проживання фігурантів вилучено: амфетамін, канабіс, MDMA («екстазі») та особливо небезпечну психотропну речовину PVP, загальною вагою понад 2 кг, а також мобільні телефони, клейкі стрічки, зіп-пакети, приладдя для фасування наркотичних речовин, банківські карти, готівкові кошти, записи з адресами «закладок» та інші речі, пов’язані із злочинною діяльністю.

Вартість вилучених наркотичних речовин на «чорному ринку» сягає 750 тис грн.

Досудове розслідування триває.

Наразі затриманим оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Санкція інкримінованих статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *