ОСТАННІ НОВИНИ

Біля «Форуму Львів» з’явиться нове житло та офіси

Наталя Дуляба

|

Одноповерховий будинок, розташований відразу біля ТРЦ «Форум Львів», перебудують у 4-поверхову житлово-офісну будівлю. Відповідне рішення у п’ятницю, 11 грудня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, Євген Молчанов отримав містобудівні умови та обмеження на реконструкцію з надбудовою індивідуального житлового будинку на вул. Цеховій, 7 під багатоквартирний будинок із нежитловими приміщеннями на першому поверсі.

Йдеться про одноповерховий будинок, розташований відразу по сусідству з ТРЦ «Форум Львів». До нього добудують ще три додаткові поверхи, сходову клітку, а також вмонтують ліфт.

За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, у реконструйованому будинку буде 6 квартир, а весь перший поверх віддадуть під офіси.

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати земельну ділянку площею 0,03 га на 71%, а також встановив, що висота будівлі не повинна перевищувати 16,1 м.

Додамо, що будівництво вестимуть у межах історичного ареалу Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *