ОСТАННІ НОВИНИ

Із фірми, яка «розпиляла» кошти на проєктних роботах для лікарні, стягнули 215 тисяч

Соломія Головіна

|

Із фірми-підрядника, яка завищила вартість проєктних робіт для Старосамбірської ЦРЛ, стягнули завдані збитки на суму 215 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Так, ще у 2015 році між Управлінням капітального будівництва Львівської ОДА та КВП «Енергомонтаж» було укладено договір, згідно якого виконавець мав виконати проєктні роботи для Старосамбірської ЦРЛ. Однак, як показала експертиза, проєктно-кошторисна документація не відповідала нормам та правилам чинного законодавства: директор фірми-підрядника завищив вартість робіт на суму понад 215 тис. грн.

Зазначається, що після закриття кримінального провадження збитки не стягувалися, що і стало підставою для втручання прокуратури.

Господарський суд Львівської області задоволив позов обласної прокуратури до Колективного виробничого підприємства «Енергомонтаж» про стягнення збитків. Відтак, як наголошується, бюджет Львівщини поповнився на 215 тис. грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *