ОСТАННІ НОВИНИ

Wizz Air відновлює польоти зі Львова до п’яти країн

Вероніка Рой

|

Авіаперевізник Wizz Air оголосив про відновлення рейсів зі Львова до 5 країн. Про це пише Економічна правда з посиланням на пресреліз авіакомпанії.

 

Зазначається, що у грудні 2020 року Wizz Air відновить перельоти зі Львова до Берліна, Щецина, Братислави, Пардубіце, Вільнюса;

«Відновлення рейсів залежить від рішення органів влади залишити або вилучити ту чи іншу країну зі списку «зеленої» зони. У такому разі виконання цих перельотів буде відкладено відповідно», – пояснили в компанії.

У Wizz Air додали, що якщо рейс скасовують, клієнти, бронювання яких зазнали змін, автоматично отримують 120% компенсацію від початкового тарифу, нарахованого як WIZZ кредит, яким можна скористатися впродовж 24 місяців з моменту скасування рейсу.

Пасажири також можуть обрати грошове відшкодування. Пасажири, які забронювали квитки через турфірми, мають звернутися до них із запитом про відшкодування.

Нагадаємо, 1 липня авіакомпанія WizzAir відкрила першу у Львові  відкрила першу авіабазу у Міжнародному аеропорту «Львів». Крім цього відкрила п’ять нових рейсів.

На сьогодні Wizz Air налічує зі Львова 17 маршрутів: Дортмунд, Берлін, Гамбург, Лондон, Копенгаген, Братислава, Лісабон, Будапешт, Вроцлав, Ларнака, Гданськ, Вільнюс, Катовіце, Щецин, Таллінн, Біллунн та Пардубіце.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *