ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці вбили кримінального авторитета

Вероніка Рой

|

У вівторок, 8 грудня, у місті Трускавець на подвір’ї будинку застрелили 50-річного чоловіка. За попередніми даними, загиблий – кримінальний авторитет.

 

За даними пресслужби Нацполіції Львівщини, тіло чоловіка із ознаками насильницької смерті в альтанці на території одного з домогосподарств у Трускавці виявив місцевий мешканець. Близько 13.00 чоловік повідомив про випадок у поліцію.

На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у грудях. Загиблим виявився 50-річний житель Трускавця.

Як інформує видання Zaxid.net, загиблий – місцевий мешканець Зіновій Пристай. Подвір’я, на якому сталося вбивство, належить матері загиблого. Зіновій Пристай – місцевий кримінальний авторитет 90-их, відомий у кримінальному світі на прізвисько Бзік.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.Проводиться досудове розслідування, тривають комплексні оперативно-розшукові заходи та слідчі дії для встановлення особи та затримання зловмисника, причетного до скоєння вбивства.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція, варто-галицькі новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *