ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова мешканка Закарпаття обікрала іноземну студентку

Соломія Головіна

|

У Львові іноземна студентка, у якої мешканка Закарпаття поцупила гаманець, разом з перехожими затримали зловмисницю. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Інцидент трапився 6 грудня близько шостої години вечора на вулиці Куліша. 25-річна іноземка, студентка одного з львівських вищих навчальних закладів, звернулася до правоохоронців і повідомила, що невідома жінка викрала у неї гаманець з грошима та документами. За словами заявниці, вона разом з перехожими затримала зловмисницю.

Поліцейські екіпажу патрульної поліції негайно прибули на місце події, де виявили жінку, на яку вказала заявниця, та доставили її у Галицький відділ поліції.

Зловмисницею виявилася 34-річна мешканка Закарпаття, у неї вилучили речовий доказ.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до п’яти років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *