ОСТАННІ НОВИНИ

Рецидивісти двічі скоїли напад на будинок 82-річної мешканки Сколівщини

Соломія Головіна

|

На Сколівщині зловмисники, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності, двічі вчинили розбійні напади на 82-річну пенсіонерку: пробралися у будинок, погрожували ножем, били, відібрали кошти. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Як зазначається, пізно ввечері 1 грудня підозрювані, розбивши шибку у вікні, проникли у будинок старенької, напали на неї та, погрожуючи ножем, заволоділи грошима у сумі 7 тисяч гривень.

На цьому зловмисники не зупинились і через два дні, 3 грудня, повторно проникли у будинок пенсіонерки. Цього разу, вимагаючи гроші, вони побили стареньку, обшукали помешкання, після чого втекли. Тоді жінка звернулась по допомогу в поліцію.

Правоохоронці встановили  особи зловмисників: ними виявилися мешканці Сколівського району віком 18 та 33 роки, які раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності.

Чоловікам повідомили про підозри у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.187 (розбій) ККУ. Тепер їм загрожує до 12 років тюрми.

Суд обрав зловмисникам запобіжні заходи – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *