ОСТАННІ НОВИНИ

На Жовківщині заступниця директора школи «виховувала» школяра стусанами

Соломія Головіна

|

У Потелицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів на Жовківщині заступниця директора школи з виховної роботи застосувала до шестикласника фізичну силу. Відео, де жінка «виховує» школяра стусанами, виклали у соцмережах. На такі дії вже відреагували у Жовківській РДА, наголосивши, що цей випадок є неприпустимим і його розглядатиме робоча комісія.

 

Такий інцидент трапився 3 грудня під час перерви у школі в селі Потелич Жовківського району.

«Вчитель не сконтролювала своїх емоцій на грубе звернення учня до себе і допустила неправомірні дії щодо вказаного учня, застосувавши фізичну силу», – зазначає Жовківська РДА у Facebook.

Жовківська РДА створила робочу комісію для розгляду цього питання та вжиття відповідних заходів. Також про цей випадок у школі вже повідомили департамент освіти Львівської ОДА та Жовківське відділення поліції.

«Даний випадок є не припустимим, оскільки це є школа, де мають навчати дітей не тільки знань, але й правил поведінки, етики та й деонтології. Про результати роботи комісії, буде повідомлено додатково», – резюмують у РДА.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *