ОСТАННІ НОВИНИ

На вулиці Стефаника пасажири пограбували таксиста

Соломія Головіна

|

На вулиці Стефаника у Львові пасажири пограбували таксиста. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини.

 

Інцидент трапився 7 грудня близько п’ятої години ранку. До правоохоронців по допомогу звернувся водій таксі, 30-річний львів’янин, та повідомив, що на вулиці Стефаника у Львові на нього напали пасажири, яких він підвозив, побили його, заволоділи грошима у сумі 4 тисячі гривень, після чого втекли.

Невдовзі поліцейські помітили на вулиці Мартовича двох чоловіків, прикмети яких збігались з прикметами нападників та затримали їх.

Особи зловмисників встановлені: ними виявились 24-річний мешканець Пустомитівського району та львів’янин віком 26 років.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі від чотирьох до шести років.

Зловмисники затримані, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.  Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *