ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пиятика на дачному кооперативі завершилась різаниною

Андрій Котенський

|

У Львові поліцейські взяли під варту зловмисника, підозрюваного у нанесенні ножових поранень своєму знайомому. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

 

Як встановили слідчі Шевченківського відділу поліції, 43-річний мешканець Закарпаття, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав тяжких тілесних ушкоджень 26-річному львів’янину. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 3 грудня близько третьої години ночі чоловіки спільно розпивали спиртні напої у будиночку одного з дачних кооперативів по вулиці Офіцерській у Львові. Раптом між ними виник словесний конфлікт, який перейшов у шарпанину, в ході чого зловмисник наніс кілька ударів ножем у спину потерпілого.

 

Того ж дня, 3 грудня, слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає до восьми років тюрми.

Суд обрав підозрюваному  запобіжний захід – тримання під вартою без визначення застави. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *