ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть молодиків, що затіяли «гру» з викрадення людини

Андрій Котенський

|

Правоохоронці проводять розслідування імітації викрадення людини заради розваги, що сталось у Дрогобичі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

 

За даними відомства, у четвер, 3 грудня, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 67-річної мешканки Дрогобича про те, що на вулиці Шевченка невідомий чоловік, застосувавши силу, помістив перехожого у багажник легкового автомобіля сірого кольору та поїхав у невідомому керунку.

На території Львівської області було введено комплекс оперативно-розшукових заходів «Перехоплення». До розшуку автомобіля, звільнення людини та затримання зловмисників були задіяні усі можливі служби.

 

Як встановили правоохоронці, зловмисники пересувалися автомобілем BMW – його оперативно розшукали та зупинили в одному з сіл Пустомитівського району. В салоні легковика перебували троє чоловіків, один з яких – той самий, якого було поміщено у багажне відділення. Усі – мешканці Дрогобича, двоє 18-річних та один віком 25 років. Правоохоронцям вони пояснили, що імітували викрадення людини заради розваги.

За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження. Молодикам загрожує штраф, або навіть обмеження волі на строк до п’яти років. Проводиться досудове розслідування.

Жінці, котра стала очевидицею події та зателефонувала у поліцію, лікарі надали медичну допомогу, оскільки від отриманого стресу їй стало погано.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *