ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни можуть відстежувати графік руху трамваїв та тролейбусів онлайн

Вероніка Рой

|

У четвер, 3 грудня, ЛКП «Львівелектротранс» запустило портал, який дасть можливість відстежувати онлайн рух трамваїв та тролейбусів, а також графіки руху електротранспорту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛКП «Львівелектротранс».

 

Над порталом let.org.ua працювали із серпня. Новий транспортний портал дозволяє відстежити у режимі онлайн електротранспорт, переглянути графіки руху трамваїв і тролейбусів, а також дізнатися актуальні вакансії у Львівелектротрансі.

«Кожен із наших працівників вносив свої пропозиції та ідеї, на основі багаторічного досвіду, знань та вмінь. Вважаю, що лише у командній роботі можна щось створити нове, і ми цього досягнули. Відтепер кожен наш пасажир, львів’янин чи гість міста зможе відслідкувати у режимі реального часу рух трамваїв та тролейбусів, а також знати оперативну інформацію про ремонтні роботи чи будь-які в зміні руху», – зазначив директор ЛКП «Львівелектротранс»Андрій Свищо.

Розробкою порталу займалася компанія «OneSoft».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *