ОСТАННІ НОВИНИ

У Новояворівську чоловік напав на поліцейських

Ольга Денисяка

|

У вівторок, 1 грудня, у місті Новояворівськ Львівської області 27-річний чоловік пошкодив авто своєї сусідки та погрожував їй. Коли на місце події приїхали поліцейські, він продовжив поводитись агресивно та вдарив одного з правоохоронців. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

1 грудня о 14:20 год. екіпаж сектору реагування патрульної поліції Яворівського відділу поліції отримав виклик на вулицю Вербицького, де, за словами заявника, мешканець одного з будинків пошкодив автомобіль своєї сусідки та погрожує їй фізичною розправою.

Прибувши на місце події правоохоронці закликали чоловіка припинити правопорушення, проте він поводився агресивно, не реагував на зауваження поліцейських, кидав у них предметами домашнього вжитку, після чого напав на одного з правоохоронців, спричинивши йому тілесні ушкодження.

 

Співробітники Яворівського відділу поліції встановили особу зловмисника – ним виявився 27-річний мешканець Новояворівська.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін. Проводиться досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *