ОСТАННІ НОВИНИ

«Арена Львів» отримала нову очільницю

Вероніка Рой

|

У вівторок, 1 грудня, колективу державного підприємства «Арена Львів» представили нову очільницю. Нею стала 33-річна Ольга Манько. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

 

«Арена Львів є надзвичайно важливим інфраструктурним об‘єктом. Цей стадіон має великий потенціал, однак є ряд нагальних питань, які не вдається вирішити ще з Євро-2012. Переконаний, що Ользі Іванівні буде під силу належно розібратись з ними та вивести роботу стадіону на якісно новий рівень», – зазначив заступник міністра молоді та спорту Сергій Симонов.

Ольга Манько навчалась у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка та Національній академії державного управління при Президентові України. Впродовж останніх років очолювала концерн «Медіа управління» та керувала Всеукраїнським центром фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх».

Напередодні Ольга Манько зустрілася з головою Львівської ОДА Максимом Козицьким, де нова керівниця поділилась своїм баченням щодо розвитку «Арени Львів». Найближчим часом його обіцяють презентувати широкому загалу.

Нагадаємо, з липня 2018 року «Арену Львів» очолював заслужений працівник фізичної культури та спорт України Юрій Майборода. Надалі він буде першим заступником Ольги Манько.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *