ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові водій BMW Х5 потрапив у ДТП і стріляв з вогнепальної зброї

Ольга Денисяка

|

27 листопада водій автомобіля BMW Х5 зіткнувся з автомобілем Skoda. Після зіткнення водій BMW намагався втекти, а також вдарив іншого водія та стріляв у нього з пристрою для відстрілу гумових куль. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

Як встановили првоохоронці, 27 листопада о 19:20 год. на перехресті вулиць Винниця-Тунельна у Львові зіткнулись автомобілі BMW Х5 під керуванням 36-річного мешканця Пустомитівського району та Skoda Superb, яким керував 42-річний львів’янин.

Після зіткнення водій BMW намагався втекти з місця події, проте водій Skoda перешкодив йому. Тоді мешканець Пустомитівського району вдарив львів’янина декілька разів у голову, після чого двічі вистрілив з пристрою для відстрілу гумових куль у ногу потерпілого.

Слідчі Шевченківського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на терімн від трьох до семи років.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінальноно прогцесуального кодексу, сьогодні, 30 листопада, суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Нацполіція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *