ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу кордону з Польщею викрили трьох нелегалів, яких перевозив росіянин

Соломія Головіна

|

Неподалік кордону з Польщею прикордонники затримали автомобіль з трьома нелегалами, яких віз росіянин. Про це Львівському порталу повідомили у Державній прикордонній службі України.

 

Прикордонники Львівського загону впіймали машину з нелегалами надвечір 29 листопада.

«Під час несення служби прикордонний наряд  відділу «Сянки» зупинив автомобіль марки  «Фольксваген» на автодорозі «Львів – Ужгород» під керуванням громадянина Російської Федерації. В автівці окрім водія знаходилося троє іноземців. Пасажири не могли чітко вказати мету та маршрут свого прямування та не усі мали документи», – зазначають у ДПСУ.

Двоє осіб назвалися громадянами Узбекистану, ще один – громадянин Таджикистану – мав при собі документи. У багажнику автомобіля було виявлено речі та запас продуктів харчування.

Порушників доставили до прикордонного підрозділу для складання адмінпротоколу за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Що стосується росіянина, який мав при собі посвідку на тимчасове проживання в Україні, то, як наголошують у ДПСУ, його дії підпадають під ознаки правопорушення, передбаченого ст. 206-1 КУпАП «Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України» та  ст.  ст. 202 ч.-1 КУпАП «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил в контрольних пунктах в’їзду-виїзду».

Встановлюються всі обставини правопорушення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *