ОСТАННІ НОВИНИ

Із Росії в Україну намагались ввезти контрабанду Covid-тестів

Наталя Дуляба

|

У Сумській області на березі Ворскли прикордонники викрили контрабандистів, які, втікаючи, залишили коробки із елітними товарами та Covid-тестами. Про це Львівському порталу повідомили у Держприкордонслужбі України.

 

Порушників виявили в неділю ввечері, 29 листопада, біля населеного пункту Олександрівка, що на Сумщині. На березі річки Ворскла, що протікає вздовж українсько-російського кордону, правоохоронці побачили чотирьох невідомих осіб.

Аби затримати їх, прикордонники здійснили попереджувальний постріл вгору. Однак особи, покинувши свої ноші, втекли на територію Росії.

«У 12 картонних ящиках, які вони незаконно перемістили з території Росії на територію України, було виявлено велику кількість медичних засобів, в тому числі й тестів для виявлення COVID-19. Також в одному з ящиків знайдено два швейцарські годинники класу «люкс» Hublot, ексклюзивні чоловічі запонки швейцарської компанії Patek Philippe, два флакони парфумів Accento Sospiro та Sospiro Opera, а також чотири футляри для зберігання елітних годинників», – йдеться у повідомленні.

Попередньо весь товар оцінили у понад 9 млн грн. Наразі тривають пошуки контрабандистів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Відео, фото: Держприкордонслужба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *