ОСТАННІ НОВИНИ

11-річний львів’янин простояв в планці понад годину

Вероніка Рой

|

11-річний львів’янин Владислав Гуштик зумів простояти у планці 1 годину 5 хвилин та 2 секунди, що є кращим результатом, ніж рекорд світу серед дітей казаха Аміра Махмета, який встановлений кілька років тому. Таким чином львів’янин встановив світовий рекорд, але поки що неофіційно. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні спорту Львова.

 

Владислав Гуштик уже кілька років займається кікбоксингом, є призером чемпіонату України та кількаразовим переможцем чемпіонату Львівської області у своїй віковій категорії.

«Рекорд вийшов спонтанним. У нас в залі є дошка рекордів. Спочатку один простояв у планці 20 хвилин, згодом результат став 40 хвилин і саме його хотів побити Влад. Вже під час цього знайшов в інтернеті, що світовий рекорд становить 1 годину та 2 хвилини і хлопець захотів побити його», – розповідає наставник хлопця, заслужений тренер України Денис Ненчук.

Простоявши у планці 1 годину 5 хвилин та 2 секунди, львів’янин встановив світовий рекорд.  Втім поки що не офіційний. Наразі Владислав чекає на запрошення та хоче повторити це перед представниками книги рекордів.

На запитання «Що ж дає планка?» як вправа для кікбоксерів, Денис Ненчук відповів, що це – хороше тренування витривалості та сили волі. Вже наступного тижня тренер повинен зустрітися з начальником управління спорту Львова Антоном Нікуліним, аби обговорити можливість офіційного встановлення рекорду.

Фото: управління спорту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *