ОСТАННІ НОВИНИ

В будинку у центрі Львова відреставрують 7 балконів

Вероніка Рой

|

У Львові у будинку на вулиці Стецька, 4 почали відновлення 7 балконів і еркер за Програмою співфінансування реставраційних робіт. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, реставрація історичних балконів відбувається шляхом співфінансування між міською радою та мешканцями. Зокрема, мешканці оплачують 10 тисяч за кожен балкон, а решта фінансує міськрада Львова.

«Ще одна програма співфінансування в дії. Триває реставрація 7 балконів та еркера в будинку на вул. Стецька, 4. Це перший об’єкт, де реставрація історичних балконів відбувається шляхом співфінансування – міська рада та мешканці. Так, мешканці оплачують 10 тис грн за кожен балкон, а решта фінансує міська рада. Загальна вартість робіт – близько 500 тис грн. До речі, однією з вимог участі в програмі є відсутність в пам’ятці архітектури пластикових вікон», – повідомив Андрій Москаленко.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *