ОСТАННІ НОВИНИ

З коми вийшла мешканка Зимної Води, яка потрапила у лікарню в Анталії з інсультом

Вероніка Рой

|

Наприкінці жовтня у жительки Зимної Води Зоряни Семенюк під час відпочинку в Туреччині стався інсульт – крововилив в мозок. Жінка майже місяць перебувала в комі. Проте 24 листопада мешканка Львівщини прийшла до свідомості. Про це у Facebook повідомила сестра жінки Світлана Павук.

 

Зоряна Семенюк з чоловіком поїхали відпочивати в Туреччину і у неї стався крововилив в мозок. У Анталії їй зробили операцію, трепанацію черепа, стан був критичний. Проте, як повідомила Світлана Павук, жінка вийшла з коми у свій день народження, 24 листопада.

«Дякувати Богу, Зоряна чує, бачить, може рухати ногами і руками, говорити ще поки не може. Можливо, це через апарат штучного дихання. Нас переповнює радість!», – написала Світлана Павук.

Зоряна Семенюк продовжує лікування у турецькій лікарні. Втім родина має борг перед клінікою – 11850 євро. Тож небайдужих просять про фінансову допомогу

РЕКВІЗИТИ:                                                                                  

5457 0822 2012 8511

Отримувач Семенюк Віталій Юрійович

Призначення платежу: лікування Зоряні Семенюк

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *