ОСТАННІ НОВИНИ

Легендарну книгарню НТШ у центрі Львова не закриватимуть

Соломія Головіна

|

Книгарню Наукового товариства ім.Т. Шевченка, яка розташовується у Львові на проспекті Шевченка, не закриватимуть. Цю інформацію Львівському порталу підтвердили у книгарні НТШ.

 

Як відомо, напередодні соцмережі розбурхала інформація про те, що цю легендарну книгарню збираються закрити з нового року. Цю інформацію у Facebook поширив екснардеп Юрій Михальчишин.

Панове офіцери !

Дійсним доповідаю, що у Львові з 1 січня припинить роботу легендарна книгарня Товариства ім. Шевченка…

Опубліковано Юрієм Михальчишиним Середа, 25 листопада 2020 р.

У коментарі Львівському порталу в книгарні повідомили, що мова йде не про книгарню НТШ, а про приватну, яка розташовується по сусідству.

«Нас не закривають, ми працюємо і будемо працювати. Мова йде про книгарню, яка поруч», – пояснили у книгарні НТШ.

Своєю чергою заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Facebook також спростував цю інформацію.

«Поруч від них знаходиться ще інша книгарня. Приміщення їхнє було приватизоване у 90-х роках. Так розумію, що власник прийняв рішення перепрофілювати свій бізнес. Сьогодні матиму зустріч з власником цього приміщення, щоб зрозуміти детальніше ситуацію, а також їхню позицію, і що може зробити місто, аби залишити там саме книгарню», – зазначив посадовець.

Щодо інформації про можливе закриття книгарні НТШ на пр. Шевченка

Щойно спілкувався з директором НТШ. Мова не йде про…

Опубліковано Andriy Moskalenko Середа, 25 листопада 2020 р.

Книгарня Наукового товариства імені Шевченка розташовується на проспекті Шевченка, 8. Тут можна знайти найширший вибір українських книжок. У цьому будинку протягом 1892-1898 розташовувалось НТШ, засноване у 1873 році.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *