ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині завершують ремонт дороги до Поморянського замку

Вероніка Рой

|

До кінця тижня на Львівщині планують завершити ремонт дороги Перемишляни – Чемеринці – Плугів, що веде до Поморянського замку. Про це у Facebook повідомив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

 

За його словами, дорогу ремонтують на двох ділянках. Перша – від села Виписки до Чемеринців. Там вже проклали понад 8 кілометрів асфальтобетонного покриття. Дорожники приступатимуть до облаштування розмітки та узбіч. Інша ділянка – від Чемеринців до с. Дунаїв. Тут влаштували 5 кілометрів вирівнюючого шару та приступили до укладання асфальту.

На ремонт цієї дороги виділили 90 мільйонів гривень. Роботи проводить підрядна організація «Шляховик-Т».

«Нині працівники дорожнього департаменту спільно з координатором ініціативи COST у Львівській області Мирославом Сімкою провели нагляд за виконанням робіт на цій дорозі. Їх висновки – роботи проводять відповідно до всіх технічних параметрів та норм», – повідомив Юрій Бучко.

Нагадаємо, на Львівщині за 40 млн грн відремонтували дорогу Ясенів – Золочів, що веде до Підгорецького та Золочівського замків.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook-сторінка Юрія Бучка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *